Sober Fest 2019 komt van 6 – 8 september naar het prachtige Warwickshire

Sober Fest 2019 komt van 6 - 8 september naar het prachtige Warwickshire

Sober Fest 2019 komt van 6 – 8 september naar het prachtige Warwickshire

Sober Fest …… .. Presenteert een klein en intiem sober micro-pop-upboetiek, spiritueel gebaseerd festival voor bewuste clubbers en mensen in herstel.Wij zijn sterk voorstanders van het opnemen van het concept van extatische dans in ons festival, omdat we geloven dat de twee hand in hand gaan met sobere raaskallen.

Geen alcohol, drugs of vleesproducten – Stel je voor, het bijwonen van een festival dat geen verband houdt met alcohol of drugs of wordt omringd door degenen die dat wel doen. Behalve dat het een stofvrije gebeurtenis is, zijn we er sterk van overtuigd dat spiritualiteit en de integratie van vegetarisch / veganistisch hand in hand gaan. Daarom zijn er geen vleesproducten toegestaan ​​op ons festival. (Houd er echter rekening mee dat het festivalevenementveld verbonden is met een werkende veehouderij.) Het festival neemt muziek en dans op die allemaal verbonden zijn met een spiritueel ethos. Loop over een weekend in september (3 dagen van vrijdag 6 tot zondag 8, 2019.)

Onverslaanbare prijzen.
Ons baanbrekende sobere festival alles wat nodig is om een ​​fantastische ervaring te hebben en alles voor de prijs van het ticket. Kom eenvoudig opdagen met uw weekendtas (en uw slaapzak.) U hoeft zich geen zorgen te maken over iets anders – behalve gewoon een geweldige tijd hebben. Je weet misschien dat festivals behoorlijk duur kunnen zijn, tegen de tijd dat je alles hebt ingecalculeerd. Om dit te ondersteunen, werd in 2014 onderzoek verricht door de Association of Independent Music Festivals. Ze ontdekten dat elke bezoeker die een festival bijwoonde gemiddeld gemiddeld meer dan £ 466 uitgegeven. Dit omvatte wel de daadwerkelijke ticketprijs zelf, maar niet de extra kosten voor het verstrekken van de accommodatie, die aan deze figuur hebben toegevoegd.
Onze missie.
Onze missie is om elke festivalganger die ons festival bezoekt, aan te bieden. De mogelijkheid om geen cent meer te hoeven uitgeven dan de ticketprijs (tenzij je dat natuurlijk wilt) gedurende de duur van ons festival.
De locatie.
Het evenemententerrein ligt heel dicht bij het mooie stadje Lutterworth en op iets meer dan 11 km van Rugby. Het festival profiteert van gemakkelijke toegang vanaf de M1 / ​​M6 en is gelegen in een prachtig deel van het land in North Warwickshire.
Een echte gemeenschapsgeest.
Het Sober Fest biedt een echte gedeelde gemeenschapszin, aangezien we slechts 500 tickets verkopen. Dit is om van ons festival een echt intieme en onvergetelijke ervaring te maken voor iedereen die aanwezig is. We nemen maatregelen om zo inclusief mogelijk te zijn en om iedereen die bij ons nuchtere fest staat een echt saamhorigheidsgevoel te geven. Laten we eerlijk zijn. De meesten van ons zijn naar grote festivals geweest in het hele land. Je krijgt vaak het gevoel overweldigd te worden door het aantal festivalbezoekers dat aanwezig is. Velen van ons vinden dat we ondanks dat we omringd zijn door zoveel mensen, nog steeds in onze eigen kleine bubbel zitten. We passeren elkaar vaak, zoals schepen in de nacht! Ons Sober Fest geeft je de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken en deel je liefde voor alles wat zowel muzikaal als spiritueel is met hen.
Nieuwe vriendschappen.
Je hebt het al eerder gehoord en het is zeker waar bij ons Sober Fest “Kom als een vreemdeling en vertrek als een vriend”.

Dus wat is precies inbegrepen in ons “baanbrekende” Sober Fest?

Campingtentaccommodatie – (inbegrepen in de ticketprijs) zie Algemene voorwaarden

Wees alsjeblieft niet in de war met aanbiedingen van “Free Camping”, alleen vind je dat je je eigen tent moet kopen en deze van en naar het festival moet dragen. Het Sober Fest 2019 is echt uniek omdat je gewoon opduikt met je weekendtas en de rest aan ons overlaat.

Eten: u ontvangt 5 voedselvouchers (inbegrepen in de ticketprijs) om eten te kopen bij een van de handelaars op de locatie. Houd er rekening mee dat er geen vleesproducten worden verkocht op de site, waarbij de levensmiddelenhandelaren alleen vegetarisch / veganistisch eten aanbieden. Zie nogmaals de Algemene voorwaarden

2 uur gratis yogalessen en meditatielessen (1 uur per dag op zaterdag en zondag – inbegrepen in de ticketprijs)

Fondsenwerving: een deel van de gegenereerde winst gaat naar ons verslavingsproject. Een van de belangrijkste redenen waarom het doneren aan een verslavingsorganisatie zonder winstoogmerk de relatie is tussen verslaving en nuchterheid. Terwijl veel mensen ervoor kiezen om niet te drinken of drugs te gebruiken, kiezen ze als levensstijl. Helaas hebben veel mensen niet zo’n keuze en door te kiezen voor het nuchtere pad, is dit voor veel dagelijkse strijd in hun leven.

Help levens te veranderen

Voor deze mensen die op zo’n reis zijn, betekent het heel vaak dat ze hun vorige leven volledig opgeven en een nieuw pad of een andere richting in hun leven nemen. Bewust clubben of nuchtere enthousiasme geeft veel mensen met een verslaving of afhankelijkheid achtergrond, de mogelijkheid om te genieten van alles wat goed is met muziek en festivals, in een veilige en stressvrije omgeving.

Festival Datum: 6 – 8 september, 2019

Festival Times: vrijdag 12.00 uur officiële opening – zondag 11.00 uur officiële sluitingstijd middernacht. Alle kaarthouders moeten de site maandag vóór 12.00 uur leeg hebben. Alle kaarthouders moeten bereid zijn om een ​​overeenkomst te tekenen die alleen voetafdrukken achterlaat. We doen er alles aan om het festival zo groen mogelijk te maken.

Workshops: Er zijn een aantal gratis workshops voor u beschikbaar – allemaal met betrekking tot het algemene ethos van het Sober Fest. Deze omvatten yoga- en meditatieklassen waaraan nog meer moet worden toegevoegd. Je zult ook een interessante reeks van spirituele handelaren en dienstverleners vinden.

The Main Marque:

Muziek: het hoofdmerk heeft muziek die is gebaseerd op verschillende genres van muziek met als hoofdact de legendarische internationale DJ “Brandon Block”. In wezen zal het muzikale thema van het festival gebaseerd zijn op het hebben van een spirituele connotatie. Als gevolg hiervan worden alle festivalgangers aangemoedigd om het concept van “extatische dans” te ervaren.

Chill-out Marque:

Het chill-out-merk is er voor festivalgangers die ruimte willen om te relaxen en te relaxen. In het bijzonder is het er voor mensen die zich angstig of overweldigd voelen door de hele festivalervaring.

Beveiliging, enz. Er zullen zowel veiligheid als eerste hulp aanwezig zijn op het festival voor uw gezondheid en welzijn. Wij hanteren een nul-drugsbeleid samen met een nultolerantie voor dronken gedrag. Een persoon die problemen veroorzaakt voor een andere kaarthouder, wordt door de beveiliging – permanent – van het festival verwijderd.

Vereisten: Alle mensen die het Sober Fest willen bijwonen, moeten bereid zijn om een ​​”Aanvraagformulier” te ondertekenen en ons 1 x pasfoto te verstrekken.

Parkeren: zie Algemene voorwaarden

Contact us

 

# Soberfestuk, # consciousclubbing, # soberraving, # soberrave, # awakenfestival