Sober Fest 2019 kommer til vakre Warwickshire fra 6 til 8 september.

Sober Fest 2019 kommer til vakre Warwickshire fra 6 til 8 september.

Sober Fest 2019 kommer til vakre Warwickshire fra 6 til 8 september.

Sober Fest …… .. Presenterer en liten og intim nøktern mikro pop up boutique åndelig basert festival for bevisste clubbers og de i gjenoppretting. Vi er sterke fortaler for å inkludere begrepet ekstatisk dans inn på festivalen vår som vi tror at de to går hånd i hånd med nykter raving.

Ingen alkohol, narkotika eller kjøttprodukter – Tenk deg, delta på en festival som ikke har noen tilknytning til alkohol eller narkotika eller å være surroun ded av de som gjør. I tillegg til å være en stofffri begivenhet, tror vi sterkt at åndelighet og inkludering av vegetarianer / veganer går hånd i hånd. Derfor er det ingen kjøttprodukter tillatt på festivalen vår. (Vær imidlertid oppmerksom på at festivalfesten er knyttet til en fungerende husdyrhold.) Festivalen inneholder musikk og dans som er knyttet til et åndelig etos. Kjør over en week-end i september (3 dager fra fredag ​​6 til søndag 8, 2019.)

Uslåelig prising.
Vår banebrytende edrufestivalen alt nødvendig for å ha en fantastisk opplevelse og alt for prisen på billetten. Du må bare slå opp med helgensesaken din (og din sovepose.) Du trenger ikke å bekymre deg for en annen ting – bortsett fra bare å ha det bra. Du kan være oppmerksom på at festivaler kan være ganske dyre, da du har registrert hver inn. For å sikkerhetskopiere dette faktum ble det utført forskning av Association of Independent Music Festivals i 2014. De fant at i gjennomsnitt hver besøkende som deltok på en festival brukt i gjennomsnitt mer enn £ 466. Dette inkluderte selve billettprisen selv, men ikke tilleggskostnaden for å tilby boligen, som ble lagt til denne figuren.
Vårt oppdrag.
Vårt oppdrag er å tilby alle festivalgivers som deltar på vår festival. Muligheten til å ikke måtte bruke en eneste krone mer enn billettprisen (med mindre selvfølgelig du vil) i løpet av festivalen vår.
Stedet.
Arrangementet feltet ligger svært nær den vakre byen Lutterworth og litt over 7 miles fra Rugby. Festivalen drar nytte av enkel tilgang fra M1 / ​​M6 og ligger i en vakker del av landet i Nord-Warwickshire.
En ekte fellesskapsånd.
The Sober Fest tilbyr en ekte felles fellesskap som vi bare selger 500 billetter. Dette er for å gjøre festivalen til en virkelig intim og uforglemmelig opplevelse for alle som deltar. Vi tar tiltak for å være så inkluderende som mulig, og å gi alle som går på vår nykterfest en ekte følelse av samvær. La oss innse det. De fleste av oss har vært på store festivaler opp og ned i landet. Man får ofte en følelse av å være overveldet på grunn av antall festivalgjester som deltar. Mange av oss føler at til tross for å være omgitt av så mange mennesker, er vi fortsatt i vår egen lille boble. Vi passerer ofte hverandre, som skip i natt! Vår Sober Fest gir deg muligheten til å få nye venner og dele din kjærlighet til alt både musikalsk og åndelig med dem.
Nye vennskap.
Du har hørt det sagt før, og det er sikkert sant på vår Sober Fest “Kom som en fremmed og gå som en venn.”

Så nøyaktig hva er inkludert i vår “banebrytende” Sober Fest?

Camping Telt Overnatting – (inkludert i billettprisen) se vilkår og betingelser

Vær ikke forvekslet med tilbud på “Free Camping” bare for å finne at du må kjøpe ditt eget telt og bære det til og fra festivalen. Sober Fest 2019 er virkelig unik ved at du bare slår opp med bagasjen din og legger resten til oss.

Mat: Du får 5 matkuponger (inkludert i billettprisen) for å kjøpe mat fra noen av handlerne på spillestedet. Vær oppmerksom på at det ikke vil være kjøttprodukter solgt på stedet, med matvarehandlerne som bare leverer vegetarisk / vegansk mat. Igjen, se vilkår og betingelser

2 pluss timer med gratis yoga og meditasjonskurs (1 time per dag på lørdag og søndag – inkludert i billettprisen)

Innsamling: En del av fortjenesten generert vil gå til vårt avhengighetsprosjekt. En av hovedgrunnene til at donering til en “non profit” -avhengighetsorganisasjon er forholdet mellom avhengighet og nykter raving. Mens mange velger å ikke drikke eller ta stoffer, som et livsstilsvalg.Dessverre har mange mennesker ikke slikt valg, og ved å bestemme seg for å ta den nykterte banen, er det for mange daglige kamp i livet.

Hjelp til å endre liv

For disse menneskene som er på en slik reise betyr det veldig ofte å gi opp sitt tidligere liv helt og ta en ny vei eller retning i livet. Bevisst clubbing eller sober raving gir mange mennesker en avhengighets- eller avhengighetsbakgrunn, muligheten til å nyte alt som er bra med musikk og festivaler, i et trygt og stressfritt miljø.

Festival Dato: 6. – 8. september, 2019

Festivaltider: Fredag ​​kl. 12.00 offisiell åpning – søndag kl. 11.00 midnatt offisiell avslutning. Alle billettinnehavere må være ledige på stedet kl. 12.00 mandag. Alle billettinnehavere må være forberedt på å inngå en avtale som vil etterlate bare fotspor. Vi er forpliktet til å gjøre festivalen så grønn som mulig.

Workshops: Det skal være en rekke gratis workshops tilgjengelig for deg – alt relatert til den generelle etos av Sober Fest. Disse vil inkludere yoga og meditasjon klasser med mer å bli lagt til. Du vil også finne et interessant utvalg av åndelige handelsmenn og tjenesteleverandører.

The Main Marque:

Musikk: Hovedmarkedet har musikk som er basert på ulike musikksanger med overskriften som den legendariske internasjonale DJ “Brandon Block”. I hovedsak vil festivalens musikalske tema være basert på å ha en åndelig konnotasjon. Som et resultat oppfordres alle festivalgjester til å oppleve begrepet “ekstatisk dans”.

Chill-out Marque:

Den chill-out marque er der for festival goers som vil ha plass til å slappe av og chill-out. Spesielt er det der for folk som føler seg engstelig eller overveldet av hele festivalopplevelsen.

Sikkerhet mv. Det skal være både sikkerhet og førstehjelp til stede på festivalen for helse og velvære. Vi driver en null narkotikapolitikk sammen med en nulltoleranse for enhver beruset oppførsel. Enhver person som forårsaker problemer for enhver annen billettinnehaver, skal fjernes fra festivalen med sikkerhet – permanent .

Krav: Alle som ønsker å delta i Sober Fest må være forberedt på å signere en “Application Form” sammen med å gi oss 1 x passportstørrelse bilde.

Parkering: Vennligst se Vilkår og betingelser

 

# Soberfestuk, # consciousclubbing, # soberraving, # soberrave, # awakenfestival